Ontwerp en materialen

Samen ontwerpen we jouw bootkap. Het ontwerpen van de bootkap gaat altijd in nauw overleg met de klant. Tijdens een eerste, vrijblijvende afspraak worden je wensen uitvoerig besproken: model, uitvoering, het buizenframe en uiteraard een indicatie van de prijs.

Vervolgens wordt het frame geplaatst en de mal van de bootkap gemaakt. Je kunt zelf aangeven waar de ramen, deuren en ritsen geplaatst worden. De mal wordt volledig digitaal ingemeten. Door de nauwkeurigheid van onze digitale technieken is de paszekerheid vele malen hoger.

Kwaliteit en duurzaamheid

Met een Perlo bootkap ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De materialen waaronder de stoffen, de ramen, het roestvrijstaal en zelfs de garen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze stof is een gepatenteerd topproduct. De stof bestaat uit drie lagen:

De weerbestendige buitenstof in de de door jou gekozen kleur
De tussenlaag: een waterdichte synthetische rubber laag
De schimmelwerende binnenstof: een schitterende zwart of licht grijze geweven textielsoort.

Onze Seal techniek is echt uniek

De ramen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn werkelijk een streling voor het oog. Ze zijn aan beide zijde gepolijst. Hierdoor is de helderheid hoger dan u gewend bent. Daarnaast worden de ramen van een Perlo Boatcover gesealed. De voordelen:

  • Lekkage is onmogelijk
  • Geen opstaande randjes met vocht
  • Eenvoudig onderhoud
  • Lange levensduur

Het buizenframe is altijd van roestvrijstaal. De uitvoering van ‘het beslag’ is altijd dikwandig. Dit garandeert een hogere stabiliteit. Uiteraard wordt alles uitgevoerd in gepolijst hoogglans.

Informatie aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een bootkap van Perlo? Bel ons dan +31 (0)40 261 9217 of vul dit contactformulier in.